Mastering the Art of French Cooking, Volume 1
A Cookbook
(Sprache: Englisch)
The only cookbook that explains how to create authentic French dishes in American kitchens with American foods. Teaches the key techniques of French cooking, permitting many variations on a theme. Over 100 instructive drawings.
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Klappentext zu „Mastering the Art of French Cooking, Volume 1 “
The only cookbook that explains how to create authentic French dishes in American kitchens with American foods. Teaches the key techniques of French cooking, permitting many variations on a theme. Over 100 instructive drawings.
Autoren-Porträt von Julia Child, Louisette Bertholle, Simone Beck
Julia Child, Louisette Bertholle, and Simone Beck
Bibliographische Angaben
- Autoren: Julia Child , Louisette Bertholle , Simone Beck
- 1983, 752 Seiten, mit Abbildungen, Maße: 25,4 x 17,6 cm, Kartoniert (TB), Englisch
- Verlag: KNOPF
- ISBN-10: 0394721780
- ISBN-13: 9780394721781
- Erscheinungsdatum: 12.09.1983
Sprache:
Englisch
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