Sustainability in the Hospitality Industry (PDF)
Principles of sustainable operations
(Sprache: Englisch)
Sustainability in the Hospitality Industry, third edition, is the only book available to introduce the students to economic, environmental and social sustainable issues specifically facing the industry as well as exploring ideas, solutions, and strategies...
Leider schon ausverkauft
eBook (pdf)
92.99 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Sustainability in the Hospitality Industry (PDF)“
Sustainability in the Hospitality Industry, third edition, is the only book available to introduce the students to economic, environmental and social sustainable issues specifically facing the industry as well as exploring ideas, solutions, and strategies of how to manage operations in a sustainable way.
Autoren-Porträt von Willy Legrand, Philip Sloan, Joseph S. Chen
Willy Legrand Department of Tourism, Hospitality and Event Management, IUBH School of Business and Management, Bonn, Germany.Philip Sloan Department of Tourism, Hospitality and Event Management, IUBH School of Business and Management, Bonn, Germany.
Joseph S. Chen Department of Recreation, Park and Tourism Studies, Indiana University, Bloomington, USA.
Bibliographische Angaben
- Autoren: Willy Legrand , Philip Sloan , Joseph S. Chen
- 2016, 3. Auflage, 548 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1317426592
- ISBN-13: 9781317426592
- Erscheinungsdatum: 03.11.2016
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 13 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Sustainability in the Hospitality Industry"
0 Gebrauchte Artikel zu „Sustainability in the Hospitality Industry“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Sustainability in the Hospitality Industry".
Kommentar verfassen